Personaliseren

Blanco

Wil je het wensdoosje graag zelf afgeven aan de gelukkige? Duid dan deze optie aan. Wij voorzien een blanco etiket aan de achterzijde waar je zelf je boodschap kan opschrijven. Zo wordt jouw wensdoosje nog persoonlijker.

Cadeauverpakking

Je wil graag een extraatje toevoegen voor de feestvierder? Dat kan met onze cadeauverpakking. Wij voorzien een envelopje aan de achterzijde groot genoeg voor een centje of een cadeaukaart.

OPGELET! Deze optie is enkel beschikbaar om naar jezelf te sturen! Wij voorzien geen cadeaukaarten en/of cash, enkel de optie om deze te verpakken. Stuur dit doosje dus naar jouw eigen adres en vul het met nog meer liefde in de vorm van een cadeaukaart en/of cash.

Personaliseer je wensdoosje

Op de achterkant van het wensdoosje voorzien wij een sticker waarop we jouw boodschap weergeven. Schrijf hier jouw persoonlijk tekstje en laat weten wie deze zoete groetjes verstuurt.

Doosje pas openen op…

Heb je een speciale dag om te herinneren, een verjaardag of een jubileum te vieren? En wil je zeker zijn dat het doosje niet te vroeg geopend wordt? Duid dan deze optie aan. Dan voorzien wij een sticker met ‘pas openen op (datum)’ zodat de ontvanger jouw verrassing op het juiste moment kan openen.

Standaard worden onze brievenbusdoosjes binnen de 3 werkdagen afgeleverd. Het kan echter gebeuren dat het pakketje de volgende dag al in de bus zit maar in uitzonderlijke gevallen kan het ook langer dan 3 dagen duren. Om toch zeker te zijn dat je doosje niet te laat aankomt kan je best jouw doosje 3 tot 4 werkdagen op voorhand versturen of de optie track and trace aanduiden.

Verzenddatum

Wij verzenden al onze pakjes de dag nadat je een bestelling plaatst. Het kan gebeuren dat we het pakketje dezelfde dag nog verzenden. Wil je dat liever niet? Vul dan jouw verzenddatum naar keuze in. Wil je dat jouw pakje zo snel mogelijk verzonden wordt, vul dan zeker geen verzenddatum in!

Denk eraan, dit is niet de leverdatum maar verzenddatum! Een leverdatum kunnen we spijtig genoeg niet garanderen aangezien we ook met externe partners werken.